Miért a Heraeus arany?

befektetési arany, arany vétel, eladás, visszavásárlás, jövőbeli áralakulás, befektetési tanácsadás, pénzügyi szakértő, minőség, CTF, London Goog Delivery2001-ben ünnepelte 150 éves fennállását a Heraeus csoport. A kis hanaui gyógyszertárból, ahol Wilhelm Carl Heraeus kezdte meg tevékenységét, ma egy sokkal szélesebb tevékenységet végző vállalati csoport jött létre 11000 embert foglalkoztatva.
Még most is az újító szellem és az üzleti gyors felfogás jellemzi a céget. A világpiac folyamatosan változik, ahogyan a Heraeus csoport is lépést tart ezzel több, mint 100 százalékos stabilitással. A leányvállalatokat felszámolta és új üzleti szektorok felé nyitott. Nyílt vállalati kultúrájával és széles termékpalettájával, nem függ az egyes iparágak fejlesztéseitől.

A nemesfémek különféle felhasználását illetően ügyfélkörük, az iparágak széles skáláját képviseli:

  • Autó és gépkocsi ipar
  • Vegyi és petrolkémiai ipar
  • Üvegipar
  • Gyógyszerészeti ipar
  • Ékszeripar
  • Elektronikai ipar
Bízhat a Heraeus kapcsolataiban

Mint globális szereplő, közeli kapcsolatban áll a vállalat a nagyobb piaci résztvevőkkel, azaz bányavállalatokkal, ipari felhasználókkal, kereskedőkkel, pénzintézetekkel és befektetőkkel.
Az elsődleges termelőkkel létrejött és kellőképp megalapozott közvetlen  kapcsolatok – mint például nemesfémbányákkal kötött beszállítási szerződések – képzik a megbízható anyagbeáramlás alapját. Azokban az időkben, mikor hiányos a kínálat és az árfolyamok heves kilengéseket produkálnak, a fenti összeköttetések nagyon értékesé válnak.

A Heraeus aktív tagja minden fontos, nemesfémmel kapcsolatos ipari- és kereskedelmi szervezetnek: Nemzetközi Platinatársaságnak (IPA), Londoni Nemesfém Nagykereskedelmi Társulatának (LBMA), Londoni Platina és Palládium Piacnak (LPPM), Nemzetközi Nemesfém Intézetnek (IPMI), Németországban a Német Nemesfém Társulatnak (FV EM).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük